LANKASAHAUS

Lankasahat – koneet

Laaja valikoima lankasahoja eri tarpeisiin.

Tarpeet ja sovellukset lankasahaukselle poikkeavat hyvinkin paljon toisistaan, joten koneissa on oltava oikeat ominaisuudet tarvittavaan työhön. Valikoimistamme löytyy toistakymmentä eri lankasahamallia, eri kokoluokissa ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näistä valitsemme yhdessä juuri asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan mallin.

Koneita löytyy 100mm kokoluokasta aina 1250X850mm kokoluokkaan ja 6000kg kappalepainoon asti.

 

GF sivustosta näkee koneiden valikoiman ja saa lisätietoja.

Tamspark Oy.n henkilökunta tuntee Suomeen tuodut lankasahat 80 luvulta lähtien. Kokemuksemme on kiistaton etu asiakkaillemme. Olemme sekä Suomessa että Virossa johtava konetoimittaja lankasahauksen ja kipinätyöstön alueella. Osaamisemme kattaa koneet, CAM ohjelmistot sekä kaikki lankasahaukseen liittyvät tarvikkeet sekä palvelut.

Oli kyse sitten uudesta tai käytetystä lankasahasta, meiltä saat koneen jonka kanssa et joudu pulaan. Lähes kaikissa tapauksissa toimitamme koneen yhteydessä myös CAM ohjelmiston, jolloin kauppa määritellään halutusta tuontiformaatista valmiiseen kappaleeseen asti. Helppo ja turvallinen ratkaisu asiakkaillemme.

 

 

Lankasahojen kanssa on erittäin tärkeää että konetoimittaja tuntee kaikki lankasahaukseen liittyvät tarvikkeet, langat ja ohjelmistot. Me tunnemme! Katso lankasahaukseen liittyvät tarvikkeet ja tuotteemme.

 

Lankasaha on ihanteellinen kone automatisoitavaksi, ja meiltä löytyy useita eri vaihtoehtoja yksinkertaisesta kappaleenvaihtajasta täydelliseen järjestelmään, sisältäen koneen lisäksi esimerkiksi latausaseman, pesukoneen, CMM mittauksen, ja palettivaraston.

yösahaus

Ota reilusti yhteyttä ja etsitään oikea vaihtoehto juuri teidän tarpeisiin. Se voi olla joko uusi tai käytetty kone.