Suurtehokoneet

 

GFMS Mikron HPM sarjat                 Lisätietoa malleista GFMS sivustosta

Tukevat konerungot, tehokkaat karat joissa kokoluokka tyypillisesti HSK-A63 alueella ja ominaisuudet esimerkiksi 20 000 rpm /S6 39kW / 84Nm (4450 rpm). Tehokas lastunpoisto ja nestejärjestelmä, erinomaiset automatisointimahdollisuudet.

Konetyyppejä:
-kolmiakseliset
-kolmiakselinen pyöröpöydällä
-kolmiakselinen + 2 akselia lisäpöydässä
-3+2 akselinen
-täysi viisiakselinen simultaanityöstöön

Kokoluokat aina 1850mm palettikokoon asti.

 

 

Kaikissa Mikron koneissa poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus automatisointiin, ilman että se vaikeuttaa koneen käyttöä manuaalisesti.

Mikronin HPM koneiden rungot kivimassasta valmistettua polymeeribetonia, joka antaa ainutlaatuisen ominaisuudet perinteisiin konerunkoihin nähden esimerkiksi lämpötila stabiiliudessa sekä värinävaimennuksessa..

Ainutlaatuisena ominaisuutena saatavissa MSP eli Machine & Spindle Protection järjestelmä, joka on markkinoiden ainoa todellinen aktiivinen törmäyssuoja millä voi ajaa päin kappaletta, ja jatkaa työstöä. Se ei siis vain minimoi kolarista aiheutuvia vaurioita, vaan todellakin estää vauriot.

Kaikissa Mikron koneissa saatavissa laaja valikoima SmarMachine moduleita, jotka tekevät jo sellaisenaan älykkäästä Heidenhain ohjauksesta markkinoiden fiksuimman ohjauksen.