GF Machining Solutions - Mikron jyrsinkoneet

Jyrsinkoneissa tai tarkemmin määriteltynä koneistuskeskuksissa edustuksiimme kuuluu laadukkaat Sveitsiläiset GF MIKRON jyrsinkoneet, joissa jaottelemme koneet kolmeen ryhmään:

-Suurnopeuskoneet (sekä 3 että 5 akseliset)
-Suurtehokoneet (sekä 3 että 5 akseliset)
-Vakiokoneen (sekä 3 että 5 akseliset)

 

Koneista saatavana useita eri mallisarjoja kussakin ryhmässä, ja eri kokoluokkia.

Mikronin koneissa oleellisena asiana ovat poikkeuksellisen hyvät automatisointivaihtoehdot, joiden ansiosta koneiden paletointi on helppoa. Mikronin ainutlaatuiset paletointiratkaisut mahdollistavat koneen normaalin käytettävyyden, koska paletinvaihto tapahtuu aina koneen takaa tai sivusta, olematta koneen käyttäjän tiellä.

GF Mikron koneet ovat pääsääntöisesti Heidenhain ohjauksella varustettuja malleja, mutta heiltä löytyy myös Siemens sekä Fanuc versioita.

Isommissa koneissa löytyy myös erikoiskoneita, kuten HPM 800U MillTurn, jossa yhdistyy 5-akselisen koneen jyrsintä sekä sorvausmahdollisuus.

 

Yllä olevat koneet tuomme itse maahan ja vastaamme kaikesta niihin liittyvistä palveluista suoraan maahantuojana loppuasiakkaalle.

 

 

 

MUUT JYRSINKONEET

GF tuotteiden lisäksi edustamme FFG-Europe konsernin tuotteita, jossa koneistuskeskuksissa löytyy mm MAG, JOBS, SIGMA.

MAG ryhmään kuuluneiden koneiden kuten CINCINNATI ja FADAL osalta autamme asiakkaita kaikissa ongelma ja varaosakysymyksissä. Teemme yhteistyötä useiden eri konevalmistajien verkostojen kanssa ja autamme asiakkaitamme vanhojen edustuksien, joihin meiltä löytyy osaamista ja kontaktit. Suomessa on paljon konekantaa ja konemerkkejä joihin meiltä saat osaavan tuen vaikka koneiden valmistus on mahdollisesti jopa ajettu alas.

Meillä on vahva osaaminen FANUC ohjauksiin, myös vanhempiin malleihin, ja ylläpidämme monilla asiakkailla konekantaa. Toimitamme myös Fanuc ohjauksiin varaosat , sekä tarvittaessa muutososat esimerkiksi vanhempien koneiden liittämiseksi verkkoon ja muistinlaajennuksiin.

HEIDENHAIN ohjauksilla varustettuihin koneisiin meiltä löytyy kattava tuki ja osaaminen.