Paletointi ja automaatioratkaisut

Johtavat nollapistekiinnitinratkaisut ja paletoinnit kaikkiin tarpeisiin. Nerokkaat automaatioratkaisut kaikille työstökoneille, valmiilla modulaarisilla paketeilla, lineaarirobotilla, tai avaimet käteen tranfer ratkaisulla. Maahantuonti ja kaikki palvelut.

Kappaleen paletointi on ensimmäisiä askelia tuotannon kapasiteettia lisättäessä tai tuotantomenetelmää kehitettäessä, pyrkimyksenä lyhentää asetusaikoja ja hyödyntää paremmin koneiden tehokasta työaikaa. Paletointi on monesti myös ensimmäinen askel kohti automaation lisäämistä.

Paletointi voidaan toteuttaa monella tapaa. Meiltä löytyy erinomaisia ratkaisumalleja sekä Erowan että System 3R.n puolelta.

Kyseessä voi olla nollapistekiinnitin tyyppinen ratkaisu, jossa mahdollista itse valmistaa tarvittavat paletit, tai valita laajasta valikoimasta valmiita palettiratkaisuja.

Paletti toimii joko kiinnitysratkaisun pohjana, sisältäen erityyppisten kappaleiden kiinnitysjigejä joihin itse kappaleet tuodaan joko käsin tai robotilla, tai vaihtoehtoisesti kappaleet kiinnitetään kukin suoraan omalle paletilleen koneen ulkopuolella asetuspöydällä.

Pelkästään jo kiinnitysjigien paletoinnilla saavutetaan vaihtuvissa töissä huomattava ajansäästö, jossa eri kappaleiden vaatimat jigit on nopea vaihtaa yksilöllisillä paleteilla koneeseen. Tässä päästään heti eroon toistuvista asetuksien.

Edustamme paletointi sekä automaatioratkaisuissa seuraavia valmistajia:

EROWA Sveitsiläistä huippulaatua

GF System 3R Ruotsalaista huippulaatua

Mikron Machining avaimet käteen transfer ratkaisut

FFG Europe ryhmän toimittajat. Avaimet käteen ratkaisut, oli tuote pieni tai iso, kappalemäärä ei ole ongelma.

 

Ratkaisumallin valinta on aina tapauskohtainen, sillä eri tuotteilla on omat vahvuutensa ja kohdealueensa. Ehdotamme ensisijaista ratkaisumallia perehdyttyämme asiakkaan tarpeiseen. Me emme siis väkisin sovita samaa järjestelmää joka paikkaan, vaan etsimme varmasti parhaiten soveltuvan ja asiakkaan tarpeet täyttävän ratkaisun.