Julkaisut

 

 

 

Sveitsiläinen Sintratec A.G on innovatiivinen yritys joka tarjoaa ratkaisun siirryttäessä edullisimmista FDM tai FFF tulostimista parempaa tulostuslaatuun. Sintratec tulostimet ovat SLS, eli jauhepetimenetelmällä toimivia tulostimia, joilla päästään huomattavasti parempaan tulostuslaatuun ja toistettavuuteen kun halvemmissa lankasyöttöön perustuvissa filamenttitulostimissa. Sintratec tulostimet sijoittuvatkin ns kotitulostimien sekä selkeästi ammattimaiseen teollisuustulostukseen tarkoitettujen EOS tulostimien välimaastoon. Laitteista löytyy ratkaisu yrityksien prototyyppitulostukseen ja yksittäiskappaleiden tulostukseen, esimerkiki varaosina tai jopa koneen osina.

Sintratec tulostimia on saatavassa kolmea tyyppiä:

 

Edullinen SINTRATEC KIT, jonka saa joko rakennussarjana tai valmiiksi kasattuna ja testattuna pakettina.

Ensimmäinen askel siirryttäessä “oikeaan tulostimeen”. Rakennussarjana esimerkiksi oppilaitoksille erittäin mielenkiintoinen ratkaisu ja hinta. Yrityskäyttöön valmiina ja testattuna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yrityskäyttöön soveltuva SINTRATEC S1

Laite joka soveltuu jo moneen tarkoitukseen prototyyppivalmistuksesta oikeaan käyttöön tulevien yksittäiskappaleiden valmistamiseen. Jokaisen suunnittelutoimiston ja koneenrakentajan peruslaite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yrityskäyttöön vaihdettavalla kasvatuskammiolla ja pulverikäsittelylaitteistolla varustettu S2

Mahdollisuudet jo seuraavalle tasolle.

 

 

 

 

 

 

 

Varustelua voi täydentää useammalla kasvatuskammiolla sekä jälkikäsittelylaitteilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiaalit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysy meiltä lisää niin teemme sinulle paketista tarjouksen.