Töihin Tamsparkkiin

Haemme joukkoomme raudanlujia ammattilaisia tai sellaiseksi oikealla asenteella haluavia!

Me toimimme nykyaikaisena ja tehokkaana tiiminä ilman byrokraattista painolastia ja kankeaa hierarkiaa. Yhdessä tekeminen on vahvuutemme.

Onko sinulla mahdollisesti osaamista tai muuta lisäarvoa, jota voit tuoda yritykseemme ja jota et nykyisessä tehtävissäsi saa mielestäsi hyödynnettyä? Haluatko toimia työntekijänä tiimissä, osallisena tai partnerina yrityksessä?

Kaikissa tehtävissä asenne ratkaisee!

Lähetä sähköpostilla (rekry [ät] tamspark.fi) viestiä tai täytä vapaamuotoinen hakemus jos kiinnostuit.

Hakemus avoinna julkisessa haussa 1/2020

 

Työstökonehuoltoon valmis osaaja tai sellaiseksi koulutettava nuori

Tehtäviäsi voivat olla koneiden asennus, koulutus ja korjaus, mittaus tai CAD/CAM riippuen siitä, mikä on vahvuutesi ja osaamisalueesi. Jos olet kiinnostunut teknisestä myynnistä, tämä on erinomainen mahdollisuus myös siihen.

Aiempi osaaminen CNC ohjauksista on plussaa. Tärkeää on ASENNE ja kyky tiimityöskentelyyn. Halu kehittää toimintaamme ja kehittyä itse tekijänä on aivan oleellinen asia. Liikkuva työ vaatii joustamista.

Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta konepajatekniikasta. Hyvä lähtökohta on  automaatio- tai sähkötekniikan osaaminen perustuen opintoihin, aiempaan työhön tai vaikka harrastuksiin.

Sijoituspaikka mielellään Akaan ympäristössä Pirkanmaalla. Akaan sijainti on keskeinen ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin.

Mikäli olet koulusta valmistuva nuori, joka haluaa työharjoittelun kautta töihin mielenkiintoisten työstökoneiden pariin, saatat olla valintamme.

 

Myyntiin työstökoneosaaja

Sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta  työstökonemyynnistä tai olet toiminut tehtävissä, joiden uskot antavan hyvän lähtökohdan menestyksekkäästi kehittää yritystä eteenpäin omilla vahvuuksillasi. Sinua kiinnostaa toimintamallimme dynaamisena tiiminä ja maahantuojana, jossa jokainen henkilö on tärkeä osa kokonaisuutta.

Oletko nuori työmyyrä, joka haluaa painaa sata lasissa tai mahdollisesti kokenut konkari, joka haluaa toimia osa-aikaisesti? Oleellista on, että tunnet toimialueemme ja sinulla on palava kiinnostus siihen, mitä teemme ja ennen kaikkea halu tehdä sitä yhteen hiileen puhaltaen.

Sijoituspaikkasi voi olla Pirkanmaa-Jyväskylä-Joensuu akselilla.

Voit lähettää vapaamuotoisen yhteydenottosi sähköpostilla osoitteeseen: rekry [ät] tamspark.fi

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Vapaamuotoinen hakemus

Työkokemus

[recaptcha]