Julkaisut

GF MIkron MILL P 900

Mikronilta on pääasiassa totuttu näkemään Heidenhainin ohjauksella olevia koneita, mutta valikoimissa on myös Fanucin sekä Siemenssin ohjauksella saatavia konemalleja. Mielenkiintoinen kone etsittäessä tukevaa ja tarkkaa kolmiakselista koneistuskeskusta on Mikron MILL P 900. Tarkkuus lähtee rungosta. Polymeeribetonista tehty porttaalirunko ja koneen kokonaismassa 12 000kg kertovat jo paljon. Vakiokara on ehkäpä paras valmistettu kara, eli 20 000rpm ja 120Nm vääntö. Tällä karalla onnistuu tehoa ja vääntöä vaativa koneistus sekä pintojen viimeistely, myös pienillä terillä. Työkalupidin HSK-A63 kestää voimaa ja kierroksia.

MSP Machine Spindle Protection on Mikronin patentoima ainutlaatuinen koneen suojaus, jossa sähköisten valvontojen lisäksi on todellinen mekaaninen “joustokytkin” kolareilta suojaamaan. Karan takuu säilyy voimassa vaikka koneella kolaroidaan!

Työkalunvaihtaja 30 tai 60 paikkainen ketju koneen rungon sivulla.

Paletinvaihtaja koneen takana, täysin poissa käyttäjien tieltä. Esimerkiksi Dynafix 400x400mm paletilla 5-paikkainen vaihtaja. Paletti tuodaan koneeseen porttaalirungon välissä olevan luukun kautta, vaihtajan sijaitessa koneen takana. Tilaratkaisu säästää lattiapintaa ja vaihtaja integroituu täydellisesti koneeseen.

Fanuc 31i-B ohjaus

M&H työkalunmittaus laser

M&H kappaleenmittaus probe

Koneen liikkeet  X 900mm    Y 600mm   Z 450mm

Max pöytäkuorma 1000kg