Huolto

Osaava huolto on toimintamme perusta. Tamspark Oy on aloittanut toimintansa koneiden kouluttamisesta ja huollosta. Toimittamamme koneet ovat pääasiassa erikoiskoneita, joiden huolto vaatii pitkän kokemuksen alalta ja konemerkin erikoisosaamisen. Huoltohenkilökuntamme osaa itse käyttää huollettavia koneita ja järjestelmiä. Huoltokäynnit ovatkin aina tärkeitä opastuskäyntejä koneiden käyttäjille ja niiden yhteydessä varmistetaan koneiden oikea ja tehokas käyttö.

Tamspark Oy:llä on markkinoiden parhaat välineet nykyaikaiseen työstökonehuoltoon. Käytössämme on huippulaitteet tarkkuuden todentamiseksi; esimerkiksi Renishaw XL-80 lasermittausjärjestelmä, Renishaw QC20-W ballbar-järjestelmä ja Mahr elektroniset tarkkuusmittarit.

Kipinätyöstössä huolto poikkeaa täysin muista työstökoneista. Mukana on aina kolme elementtiä: käytetty työstöelektrodi (lanka tai elektrodi), elektrolyyttineste (vesi tai öljy) ja työstettävä kappale (metalli tai muu sähköä johtava materiaali). Tämän lisäksi itse kone ja sen työstögeneraattori sekä mahdollisesti CNC-ohjaus on tunnettava hyvin. Vesi ja sähkö yhdessä on vaikea ja jopa vaarallinen yhdistelmä. Tämän takia lankasaha vaatii huolellisuutta käyttäjiltä mutta myös erityisosaamista huoltohenkilökunnalta.

Miten voimme auttaa?

Yhdessä valmistajan tuen kanssa pystymme ratkaisemaan ja auttamaan asiakkaitamme kaikissa kysymyksissä ja haasteissa.